Giriş yap
Kontrol Panel
Bilgiler Seçenekler İmza Avatar |
Arkadaş ve Tanınmamış Üye listesi Grup |
Gelen Kutusu ÖM Gönder |
Gözlenmiş Konular |
En son konular
Arama
En iyi yollayıcılar
| sonerix | ||||
| Admin | ||||
| 400darbeTR | ||||
| OTTOMANEMPEROR | ||||
| MucahitTR | ||||
| harbiyenazırı | ||||
| karaduman95 | ||||
| Osmanli | ||||
| BlaCkSdKfz | ||||
| xXx24 |
Temel Taktikler
Company Of Heroes Fun Sitesi :: Company of Heroes Stratejiler, Taktikler ve İpuçları :: Panzer Elite Stratejileri
1 sayfadaki 2 sayfası • Paylaş •
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2 
Temel Taktikler
Elitler diğer birliklere göre daha mobil birliklerdir.3 piyade ile oyuna başlansa bile mp44 silahlarını yaptığınızda oldukça agresif askerler elde edebilirsiniz.Ben yazımı bu şekilde devam etirmekten ziyade değişik bir yakalaşımla bazı şeyler anlatmak istiorum.
İngilizlere Karşı Oynarken:
Öncelikle ingilizlerin savunma yönünün çok güçlü olduğunu biliyoruz.Bu yüzden eğer starejik noktaları rakibinizden önce alırsanız defans yapmasını önleyebilirsiniz.İlk olarak çıkardığınız elit askerinizin silahını gewher43 e yükseltin.Daha sonra LOJİSTİK KOMPANIE üssünü kurup ordan gözlem aracınızı(ilk olan) çıkartın.Çünkü bu hafif zırlı aracı çıkarırken kaynak olarak petrol gerektirmiyo.Oynadığım hemen hemen tüm oyunda gördüm ki; ingilizler ilk önce STUART hafif tankla saldırmayı seçiyolar.Bu hafif tankı elit askerle vurmak zor oyunun hemen başında.Çünkü bildiğiniz gibi henüz panzershrack yapamıyoruz.Benim tavsiyem üs olarak sonuncu sırada olan üs binanızı (PANZER DESTEK KOMANDO) yaparak burda bulunan hafif tanksavar paletliyi çıkarmanızdır.İlk atışınızı palet bozma özelliğini kullanarak yaparsanız artık STUART için kacıcak bi yerde kalmaz.Daha sonra petrol rezevlerinizi koruyarak havanatan paletliyi mutlaka çıkarmanız gerekir.Burda dikkat edilmesi gerekn bir konu var.Rakibin asker sayısına göre hareket etmek.Yani eğer (ki genelde hep böyle olur) rakip, asker ağırlıklı saldırıyosa havan paletlisini çıkarmanızı öneririm.Oyun bu durumda ortada geçmeye başlıycaktır.İİ şanslar...(devamı gelicek:)))
Üsteki taktiği uygulamalı olarak izleyebilirsiniz.Oyunda 888SS benim.http://www.filefront.com/14484041/6p_vimoutiers.2009-09-06.22-00-28.rec
İngilizlere Karşı Oynarken:
Öncelikle ingilizlerin savunma yönünün çok güçlü olduğunu biliyoruz.Bu yüzden eğer starejik noktaları rakibinizden önce alırsanız defans yapmasını önleyebilirsiniz.İlk olarak çıkardığınız elit askerinizin silahını gewher43 e yükseltin.Daha sonra LOJİSTİK KOMPANIE üssünü kurup ordan gözlem aracınızı(ilk olan) çıkartın.Çünkü bu hafif zırlı aracı çıkarırken kaynak olarak petrol gerektirmiyo.Oynadığım hemen hemen tüm oyunda gördüm ki; ingilizler ilk önce STUART hafif tankla saldırmayı seçiyolar.Bu hafif tankı elit askerle vurmak zor oyunun hemen başında.Çünkü bildiğiniz gibi henüz panzershrack yapamıyoruz.Benim tavsiyem üs olarak sonuncu sırada olan üs binanızı (PANZER DESTEK KOMANDO) yaparak burda bulunan hafif tanksavar paletliyi çıkarmanızdır.İlk atışınızı palet bozma özelliğini kullanarak yaparsanız artık STUART için kacıcak bi yerde kalmaz.Daha sonra petrol rezevlerinizi koruyarak havanatan paletliyi mutlaka çıkarmanız gerekir.Burda dikkat edilmesi gerekn bir konu var.Rakibin asker sayısına göre hareket etmek.Yani eğer (ki genelde hep böyle olur) rakip, asker ağırlıklı saldırıyosa havan paletlisini çıkarmanızı öneririm.Oyun bu durumda ortada geçmeye başlıycaktır.İİ şanslar...(devamı gelicek:)))
Üsteki taktiği uygulamalı olarak izleyebilirsiniz.Oyunda 888SS benim.http://www.filefront.com/14484041/6p_vimoutiers.2009-09-06.22-00-28.rec
En son EGELİ tarafından Ptsi Eyl. 07 2009, 19:00 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
EGELİ- Level 1

İtibar: 11
Geri: Temel Taktikler
dostum 1vs1 2vs2 cok farklı. karsı tarafın gittigi doktrin .komando mu enginner mi arti mi. sen ne secicen. haritada ki konum. mesela stuart ı panzer elite teller mine ile de vurursun, fallschirmjager cıkar panzerfaust sallarsın yavaşlatmak için. olmadı at nades var. eminim hicbir stuart beklemez at nades i. bence ingilizde t1 gitmek yerine t2 gidip infantry halftruck olmaz mı? cok
değişik seyler var

sonerix- Süper Mod

İtibar: 73
Sen kendi bildiğini yaz bi başlık altında bende kendiminkini.Bu sadece benim fikrim.Yani beinm yazdığıma karşılık değilde başka bi taktikte şöyle olur diyerek yazabilirsin mesala.Bence daha iyi olur.
EGELİ- Level 1

İtibar: 11
haklısın.
En son Sonerix tarafından Ptsi Eyl. 07 2009, 15:19 tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi

sonerix- Süper Mod

Bu gereksiz tartışmalara ne gerek var lütfen yani eğeli kendi düşünce ve oyun anlayışını yazmış sonerix bizim buna saygı göstermemiz gerekir. Şu an için sabit bir rehberimiz yok o yüzden gelen tavsiyelere açık olmamız lagzım herkesi
sakin olmaya davet ediyorum

todaie- Level 1

İtibar: 14
sende haklısın
. nasreddin hoca kadılık yapıyormuş. herkesi haklı buluyormuş. hanımı dayanamayıp sormuş . hoca efendi herkes haklı olurmu demiş . Hoca " Hanım sende haklısın" demiş

sonerix- Süper Mod

Sonerix demiş ki:sende haklısın. nasreddin hoca kadılık yapıyormuş. herkesi haklı buluyormuş. hanımı dayanamayıp sormuş . hoca efendi herkes haklı olurmu demiş . Hoca " Hanım sende haklısın" demiş
ya bu nasrettin hocada olmasa bizim çocukluk nasıl geçermiş 
todaie- Level 1

İtibar: 14
bu konu hakkın bişeler yazacam ama zamanı değil
yer yerinden oynayacak...

BlaCkSdKfz- berk

İtibar: 28
Abi panzer bunu yaparken çok hızlı olması lazım bence 

NavySealTR- Level 2

İtibar: 13
sonerde developer oldu konusuyor
abi hiç slm yok ya...

BlaCkSdKfz- berk

slm kardeş

sonerix- Süper Mod

hiç şaşmaz hemen yazar
aksam bende gelim red ball a

BlaCkSdKfz- berk

buyur gel
bekleriz. bi tane panzer replayi ekledim

sonerix- Süper Mod

bilgi paylaşıldıkça anlam kazanır... :-)

400darbeTR- Level 4

İtibar: 38
BlaCkSdKfz demiş ki:bu konu hakkın bişeler yazacam ama zamanı değilyer yerinden oynayacak...
beklıyor olacagım...

400darbeTR- Level 4

İtibar: 38
1 sayfadaki 2 sayfası • 1, 2 
Similar topics» Temel akorların bareli basılışları (Basit)
» Temel reis ve kaba sakal safinazın gözüne girmeye çalışıyor
» Bizim temel askere giderse ne oLur biLin bakaLım ?
» Temel Reis Kayıp Babasını Arıyor 3 boyutlu izleyin ;)
» Mount Blade Temel Bilgiler ve Modlar
» Temel reis ve kaba sakal safinazın gözüne girmeye çalışıyor
» Bizim temel askere giderse ne oLur biLin bakaLım ?
» Temel Reis Kayıp Babasını Arıyor 3 boyutlu izleyin ;)
» Mount Blade Temel Bilgiler ve Modlar
Company Of Heroes Fun Sitesi :: Company of Heroes Stratejiler, Taktikler ve İpuçları :: Panzer Elite Stratejileri
1 sayfadaki 2 sayfası